Se pune praful in vas si se toarna peste el 200 ml lapte fiert si racit. Se bate cu mixerul la viteza mica apoi se continua la viteza mare timp de 3 minute. Se adauga 150 ml iaurt si se mai amesteca cateva secunde.
Se pun in boluri, (eu am avut forme de umbrelute in care a trebuit sa torn) si se da la congelator ptr. circa 4 ore (cantitatile mai mari se tin mai mult la congelator).
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii