Orezul se spala si se pune la fiert, cu o cana cu apa, intr-un vas cu baza dubla, pana infloreste.
Adaugam laptele cald, zaharul si lasam sa fiarba la foc mic, amestecand destul de des.
Cand orezul este aproape fiert, punem si zaharul vanilat si coaja de lamaie.
Repartizam in castronase si presaram deasupra scortisoara pudra.
Orezul nu trebuie sa absoarba in totalitate laptele, pentru a nu se intari excesiv cand se raceste.
Il putem servi si cu dulceata preparata din diverse fructe. Este la fel de delicios.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteGulyasleves - Supa gulas ungureasca este o supa care ocupa locul 16 din cele mai bune supe din lume si reprezinta gastronomia...
Gulyásleves -Supa gulas ungureasca reteta nr. 16 din Top Best Soups in the WorldCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii