Foile de placinte se lasa sa se dezghete la temperatura camerei. Batem albusurile spuma, adaugam zaharul si batem in continuare pana se topeste. Adaugam galbenusurile unul cate unul, apoi iaurtul si amestecam incet. Adaugam esenta.
Topim untul. Asezam in tava tapetata cu hartie de copt alternativ 3-4 foi unse cu unt, apoi cateva linguri din compozitia de iaurt pana terminam toate foile. Peste ultima foaie punem cateva linguri din compozitia de iaurt, apoi presaram zahar.
Introducem tava in cuptorul preincalzit pana se rumeneste bine, cca 40 min.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaIata o idee de tort pentru sarbatorile de Paste. Este un tort usor de facut, racoros, aspectuos care vine perfect in...
Tort festiv pentru PasteCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii