Se bat 10 albusuri spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, faina si vanilia. Se unge tava cu margarina si se adauga jumatate din compozitie, se da la cuptor pana prinde o crusta deasupra aurie nu foarte mult timp deoarece se scoate si se ma da o data la cuptor.
Intre timp branza se amesteca cu iaurtul cele 3 oua, stafidele putin zahar dupa gust nu foarte dulce si se toarna peste compozitia din cuptor, iar cealalta jumatate de compozitie ramasa din prima se pune deasupra asa formandu-se la mijloc crema de branza intre 2 blaturi.
Se serveste cu zahar vanilat sau dupa preferinte chiar si simpla e ffff delicioasa usor de preparat si cred eu pe placul tuturor. Pofta buna!
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
Comentarii