Se amesteca morcovul cu zaharul si uleiul. Apoi se adauga faina (amestecata cu praful de copt), cat cuprinde ca sa iasa un aluat din care sa se intinda trei foi.
Se intinde o foaie, se unge cu gem, se pune a doua foaie iar gem si ultima foaie (se inteapa foile cu o furculita), se coace la foc moderat, cand e gata se pune deasupra ciocolata topita in care se adauga putin ulei (sau orice glazura).
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSupa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromatO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii