Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga restul ingredientelor. Albusurile se bat spuma si se adauga la sfarsit.
Marga, zaharul ,coaja de lamaie se freaca bine apoi se adauga branza. Se intide pe blat.
Praful de budinca se amesteca cu zaharul si sucul acidulat. Se fierb pe foc mic pana se ingroasa.
Se lasa putin sa se raceasca (nu mult ca se intareste)apoi se pune peste crema.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaIata o idee de tort pentru sarbatorile de Paste. Este un tort usor de facut, racoros, aspectuos care vine perfect in...
Tort festiv pentru PasteCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii