Se prepara blatul din biscuitii dati la robot amestecati cu untul topit si mierea de albine. Se aseaza in forma cu inel detasabil, se preseaza cu o lingura, seaseaza biscuitii pe marginea formei si se da la rece
Se mixeaza frisca pana se intareste apoi incorporeaza si siropul turnat in fir subtire, se aduga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin. Se toarna totul peste blatul rece din biscuiti, se presara deasupra bucatile de capsuni si se da la rece inca 2 ore. Se decoreaza cu capsuni iar apoi se toarna jeleul fierbinte, preparat din siropul amestecat cu praful de gelle-tort si dat intr-un clocot pe aragaz. Se mai lasa 15 minute la rece sa se intareasca jeleul.
Pofta buna!
Bruschetele cu rosii și busuioc sunt o gustare delicioasa și proaspata, perfecta pentru zilele de vara. Realizate cu felii...
Bruschete cu rosii - o gustare delicioasa si proaspataCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii