Se cerne faina, se adauga margarina, zaharul, oul, praful de copt si laptele, se amesteca bine, aluatul sa nu fie foarte tare, se imparte in trei si se coc trei foi pe fundul tavii.
Crema: Laptele se amesteca cu faina bine sa nu se faca cocoloase, se adauga zaharul. Se firebe bine. Cand s-a racit crema se amesteca cu margarina. In jumatate din crema se pune o lingura de cacao. Pe o foaie se pune crema alba, pe cealalta foaie se pune crema cu cacao. Pe ultima foaie se pune glazura.
Glazura:
Margarina se taie bucatele, se adauga apa, zaharul si cacao, se pune la foc mic, dupa ce s-au topit se intinde repede pe foaie.
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii