• lasati aluatul sa se dezghete in frigider, apoi luati cate o foaie si intindeti-o putin cu sucitorul
• taiati capsunile in jumatate sau in sferturi daca sunt mai mari si amestecati-le cu zaharul amidonul si scortisoara
• taiati aluatul in dreptunghiuri de 15x10 cm, crestati cu cutitul partea de jos si umpleti cu capsuni
• rulati partea taiata peste capsuni si ungeti apoi strudelele cu ou batut
• puneti-le in tava pe hartie de copt si coaceti in cuptorul preincalzit la 200 de grade pana se umfla usor, apoi reduceti temperatura la 180 de grade pana se rumenesc deasupra
• scoateti tava si lasati strudelele la racit
Astazi va aduc un tort ciocolatos de post. Nu arata el sofisticat, dar va asigur ca e demential de bun. Crema e densa si...
Tort cu banane si ciocolata (de post)Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii