Faina se cerne si se amesteca cu sare. Intr-un vas, se freaca untul cu zaharul si se adauga oul batut, coaja de lamaie, zaharul vanilat. La sfasit se pune faina si se framanta putin pana rezulta un aluat. Se lasa 30 minute la frigider.
Cuptorul se incinge la 205 grade Celsius.
Se unge o forma de tarta cu ulei si o alta tava se tapeteaza cu hartie de copt. 1/3 din aluat se pastreaza, iar restul de 2/3 se aseaza in forma de tarta. Din aluatul ramas se modeleaza inimioare care se pun apoi in tava cu hartie.
In cuptor se lasa 5 minute la 205 grade, apoi se reduce temperatura la 180 pentru inca 15-17 minute.
Visinele se taie marunt si se pun la fiert impreuna cu sucul de visine din care se pastreaza 4 linguri. Intr-un vas se pune amidonul, zaharul si se amesteca bine cu sucul lamaii si sucul de visine. Cand visinele fierb de 5 minute se adauga amidonul dizolvat si se fierbe 2 minute.
Branza de vaci se pune in blender impreuna cu coaja rasa de lamaie, smantana si zaharul pudra. Cand aluatul copt s-a racit se pun visinele caldute. Peste visine se aseaza inimioarele de aluat si se umplu cu crema de branza.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii