Am ales o vaianta simpla a celebrei Tiramisu reţetă originală
Se pune la fiert 1 l de apa, se face o cafea cu cele 5 linguri de cafea, iar zahar se pune dupa gust. Cafeaua se lasa la racit. Albusurile se bat spuma cu putina sare si zaharul pudra. Se amesteca bine pana compozitia devine de consistenta unei bezele, dupa care se amesteca cu branza Mascarpone si frisca batuta.
Piscoturile se inmoaie in cafea si se intind pe un platou dreptunghiular, dupa primul strat de piscoturi se pune un strat de crema, iar un strat de piscoturi si ultimul strat de crema. La sfarsit peste prajitura se cerne cacao printr-o sita.
Ideal este ca prajitura sa stea la frigider o zi.
Din aceasta compozitie mie mi-a mai iesit o prajitura mica.
Pofta buna! ! !
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii