Pasul 1) Se bat galbenusurile cu zaharul pana ce compozitia devine cremoasa. Se adauga mascarpone si se amesteca pana se omogenizeaza.
Pasul 2) Intr-un alt recipient se bat albusurile spuma si se toarna peste compozitia de la pasul 1.
Pasul 3) Se inmoaie rapid unul cate unul biscuiti in cafea si se pun intr-un vas rectangular, tapetat in prealabil. (eu le prefer pe cele de iena)
Pasul 4) Se acopera stratul de biscuiti cu crema obtinuta. Se repeta operatiunea pana la epuizarea ingredientelor. Ultimul strat trebuie sa ramana de crema. Se presara cacao si se da la frigider pentru o ora.
Se serveste rece.
Pofta buna!
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu crema de lamaie si mascarpone este o combinatie irezistibila intre dulce si acrisor, un adevarat deliciu pentru...
Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone - un adevarat deliciu
Comentarii