Se amesteca toate foarte bine, intr-un castron, dupa care se rastoarna intr-o tava unsa (tapetata cu hartie si unsa). Se da la cuptor pana o scobitoare introdusa in mijlocul blatului, o scoatem afara curata. Se lasa la racit, se scoate din forma, se spala forma, se puna folie de plastic in ea apoi.
Blatul se taie in doua si se imparte in doua tavi rotunde. Se pun fructele din conserva peste blatul pregatit din timp in tava si din sucul ramas in conserva se face un sirop (suc + 2 linguri zahar+ esenta de rom) care se toarna peste fructe si blat (nu mult ca se va inmuia prea tare).
Intre timp se pune la fiert sucul de ananas cu budincile si gelatina pana se ingroasa. Se lasa la racit si cand este putin caldut se toarna peste blat. Se da la rece cateva ore pana gelatina se intareste, se decoreaza cu frisca vegetala sau doar cu fructe dupa dorinta.
Am taiat o feliuta mica din tort, eram curioasa sa vad cum este in sectiune.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii