Cele 3 oua se bat bine cu mixerul si apoi se adauga cate un pic (ploaie) zaharul tos circa 15 minute. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga iaurtul. Continuand sa se amestece, se adauga faina, praful de copt si scortisoara.
Indata ce s-a obtinut o compozitie mai densa, se adauga doua dintre mere, taiate cubulete, la compozitie. Se mai amesteca putin, apoi se pune tot amestecul intr-o tavita de 24-26 de cm, care se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Urmatorul pas este curatarea celor 2 mere ramase, care se taie feliute subtiri si se pun deasupra compozitiei.
Peste feliutele de mere, se poate presara un pic de zahar tos, dupa care se pune la cuptor 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatO placinta de sezon care mie imi place foarte mult :)
Placinta cu dovleacCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii