Budincile se amesteca cu 200 g apa si ci 5 linguri zahar.
Se pun la fiert 800 g apa cu 15 linguri zahar, peste apa fiarta se adauga compozitia cu budinci de mai sus, amestecand continuu sa nu se prinda. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Apoi se amesteca cu 2 pachete rama si se imparte in 3 parti:
1. in prima parte se adauga biscuitii
2. in cea de-a doua nuca de cococ
3. in ultima parte nucile
Cele 3 compozitii trebuie facute fiecare separat. Se intind pe platou astfel: compozitia cu biscuiti prima, apoi cea cu nuca de cocos, iar deasupra budincile cu nuca.
Peste tort poti pune frisca sau spuma.
Cel mai rapid tort fara blat! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
Comentarii