Se taie carnea de porc ca ptr. gratar ( 3, 4 buc), se condimenteaza cu sare, piper, boia si impreuna cu carnatul (2-3 buc), se aseaza in tava.
Printre carne si carnati se aseaza morcovii taiati cubulete, ceapa pestisori. se toarna apa atat cat le acopera si se da la cuptor.
Dupa cam 45 min de fiert, asezam varza de bruxelles printre carne si carnat, cartoful taiat in 4 sau felii si un mar la fel taiat bucati. Peste mai punem apa daca e nevoie si adaugam 1 canita de vin rosu. Mai lasam la fiert pana se patrunde bine. Daca mai avem nevoie punem condimente dupa gust.
Pofta buna! !
- o friptura foarte buna care merge cu un vin rosu demisec
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateA fost o prajitura dulce-acrisoara din cauza caiselor, care nu au fost atat de coapte, dar a fost tare buna. Am folosit...
Prajitura cu caise si branzaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii