Piept de Curcan Umplut

Complexitate
redusa
Piept de Curcan Umplut

Ingrediente

  • pieptul de la un curcan
  • 600 gr spanac congelat si tocat
  • 300 gr cascaval
  • sare, piper, delikat, foi de dafin si piper boabe, toate se pun dupa gust
  • 100 ml ulei
  • supa de pui sau apa
  • scobitori

Mod de preparare

Se taie cascavalulul cubulete, se amesteca cu spanacul si se condimenteaza cu sare, piper si delikat dupa gust.
Pieptul de curcan se taie in doua bucati egale, dupa care se taie pe orizontala, formandu-se astfel un buzunarel ce se umple cu compozitia de spanac. Compozitia se adauga in buzunarel cu ajutorul unei linguri.

Se infig scobitori din loc in loc, pe partea taiata a carni, pentru a nu curge compozitia de spanac in timpul coacerii. Bucatiile de carne se aseaza intr-o tava, iar pe deasupra se condimenteaza cu sare, delikat si piper dupa gust. Eu am asezat pieptul de curcan in tava alaturi de muschiuletii umpluti cu carnati:

http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/muschiuleti_umpluti_cu_carnati-9776/? highlight=muschiuleti
... iar deasupra am asezat un pui de casa pe un suport. In tava se pune supa de pui sau apa, in asa fel incat sa ajunga pana la jumatatea pieptului de curcan.

Peste se pune uleiul, piperul boabe, foile de dafin si dupa dorinta fiecaruia se pot pun si legumele de la supa. Pieptul de curcan se da la cuptor si se lasa la foc potrivit pana se patrunde si apa scade.
Dupa ce s-a facut se scote din tava, se taie bucatele potrivite (se taie de-a latul pieptului de curcan, precum o rulada) si se serveste cald, langa garnitura dorita.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
1
Dulciuri

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
Prajitura cu miere si multa frisca
2
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Tartiflette- specialitate Savoyarda
5
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Parteneri
Briose aperitiv
Bucataras.RO

Briose aperitiv

Eram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...

Briose aperitiv
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala