Se curata legumele, se taie cuburi, ceapa joulien (daca nu aveti soti cu pretentii la ceapa ca al meu), eu am taiat-o marunt s-o vad numai eu, se amesteca totul cu sare shi piper. Puteti folosi mai multe legume de ex: ardei gras, dovlecei, etc.
Se spala bine puiul dupa care se taie dupa forma shi marimea preferata. Se sareaza, pipareaza dupa gust dupa care se unge cu 2-3 linguri de maioneza shi una de mushtar. Se amesteca bine. In punga aranjam in primul strat legumele, deasupra carnea. Legam punga si o dam la cuptor pentru 50 de minute la 200 grade.
Tarte si placinte rumenite si iscusite" De data aceasta am preparat placintele cu aluat de paine cu lapte si sunt...
Aperitiv placinta floare cu branza si chimenCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii