In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde, iar deasupra se presara vegeta, piper si boia.
Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune intr-o cratita in care am pus ulei amestecat cu mustar si o cana cu apa.
Deasupra se presara piper, boia si vegeta, se pune capacul si se lasa sa fiarba pulpele.
Cind sunt fierte bine si apa s-a evaporat, adaugam o lingura rasa de untura (ulei) si lasam sa se prajeasca putin.
Cind este gata, pulpa se portioneaza si se serveste cu diferite garnituri.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii