Se taie marunt ceapa verde, patrunjelul, 4 catei de usturoi, ficatelul, le amestecam cu 2 linguri ulei, (delikat), sare si piper dupa gust. Spalam pulpele, le desprindem cu grija pielea, dar nu de tot si introducem cu grija amestecul de verdeturi si ficatel apoi intindem pielea la loc si o prindem cu scobitori.
Le asezam intr-o tava de friptura, apoi curatam ceapa rosie, morcovii si usturoiul ramas. Ceapa si morcovii ii taiem rondele mai groase, usturoiul mai marunt le asezam pe langa pulpe. Turnam uleiul, 2 pahare apa si o dam la cuptor 30 min. Dupa ce a scazut adaugam vinul alb si o mai dam la cuptor ptr. 15-20 min. La final presaram busuioc.
Se poate servi ca garnitura de orez cu smantana la cuptor, dar asta e o alta reteta, pe care o scriu imediat.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu crema de lamaie si mascarpone este o combinatie irezistibila intre dulce si acrisor, un adevarat deliciu pentru...
Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone - un adevarat deliciu
Comentarii