Rata o condimentam pe exterior cu sare, piper, si boia la fel si pe interior. O invelim in folie de aluminiu si o dam la rece pana a doua zi ( cel putin 12 ore).
A doua zi pregatim cele necesare, adica ceapa o taiem rondele sau julien, rosiile le oparim si le taiem felii, ardeiul il feliem. Rata o desfacem din folie si pe interior o umplem cu varza murata printre care strecuram si bucatele de slanina afumata. Dupa ce am terminat cu umplutul ratei incepem sa coasem burta ratei.
Desfacem punga si asezam in el amestecul de legume mexicane, ceapa, ardeiul, rosiile si bucatele de slanina. Peste acest amestec de legume punem rata si stropim totul cu 200 ml supa de carne ( in cazul in care nu aveti supa puteti folosi cub de supa dizolvat in apa), legam punga si o asezam intr-o tava pe care o dam la cuptorul incalzit in prealabil pentru circa 2 ore (sa nu uit sa specific, punga trebuie impunsa in cateva locuri cu un ac ).
Servim rata alaturi de orez fiert si legumele din punga magica.
Pofta Buna ! ! !
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePastrez din vara anului trecut reteta "Nougat glacé" ca fiind un deliciu aromat de preparat in zi de sarbatoare. Stiu ca au...
Nougat glacé cu sos caramelCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii