Rulada de Muschi de Porc la Cuptor

Complexitate
redusa
Rulada de Muschi de Porc la Cuptor

Ingrediente

  • -un muschi de porc
  • -150 gr sunca taranesc afumat
  • -350 gr ciuperci champignon
  • -2 oua
  • -150 gr cascaval mai moale
  • -oregano, rozmarin, condimente pentru carnea de porc
  • -piper boabe si sare se pun dupa gustul fiecaruia
  • -250 ml ulei
  • -100 ml vin
  • -5 catei usturoi
  • -ardei gras
  • -apa

Mod de preparare

Muschiul de porc se curata bine de grasime, dupa care se taie incet cu un cutit ascutit precum am desface o rulada, de la exterior spre interior. Se bate bine cu ciocanul de snitele, dupa care se condimenteaza dupa gust cu sare, rozmarin, oregano si condiment pentru carnea de porc. Feliile de sunca se aseaza pe mijlocul muschiului.

Ouale se amesteca bine cu 100 gr cascaval ras, sare, vegeta si piper. Din aceasta compozitie se face o omleta care se pune peste sunca.

Ciupercile se taie marunt si se calesc in putin ulei, dupa care se pune usturoiul zdrobit si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa putin, si se strecoara de ulei, urmand sa fie puse peste omleta.

Dupa ce au fost adaugate si ciupercile muschiul se ruleaza incet si se leaga cu ata. Se aseaza in tava si se condimenteaza cu condiment pentru carnea de porc si rozmarin. In tava langa muschi se pune ardeiul taiat julien, vinul, uleiul si apa care sa il cuprinda pana la jumatate.

Pentru aproximativ 20 minute tava va sta la cuptor acoperita cu folie de aluminiu, dupa care se da jos si se lasa sa se coaca la foc potrivit. Cand este gata se da ata jos si se rade restul de cascaval cu care se presara rulada. Se mai lasa la cuptor rulada pana ce cascavalul se topeste.
Se serveste calda taiata in felii potrivie langa garnitura dorita.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Negresa (III)
1
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
2
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu miere si multa frisca
4
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Peste la cuptor - a la grec
5
Mancaruri cu peste

Peste la cuptor - a la grec

Peste la cuptor - a la grec
Parteneri
Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval
Bucataras.RO

Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval

Astazi iti arat un alt snack rapid si extrem de gustos. De data aceasta fara carne: trigoane cu ciuperci si cascaval. Le vei...

Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala