Se subtiaza pieptul cu un cutit ascutit intr-o bucata subtire care se aromeaza cu amestecul de plante ,se sareaza ,se presara deasupra legume deshidratate fara sare,se pipereaza.
Se caleste la foc iute ardiul taiat cubulete si ciupercile feliate.Se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Pe bucata de piept de puii se taie rondele de mozzarellla pe toata suprafata apoi se intind ciupercile si ardeiul calit ,se pun carnatii semiafumati,se ruleaza cu grija si se prinde marginea cu 3 scobitori din bambus.Se pune pieptul in tavita se unge vcu ulei de masline,se presara cu legume deshidratate fara sare apoi se toarna un paharel de apa cu un praf de sare si sec vda la cuptor pentru 30 de minute,udand deasupra rulada,din cand in cand cu suc din tavita.Cand se rumeneste frumos indepartam scobitorile si punem feliile de cascaval deasupra ,presaram alune prajite si faramitate si mai lasam 3-4 minute la cuptor.Se scoate rulada din cuptor si dse poate felia dupa ce s-a racit un pic.
Pofta buna!
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii