Batem pieptul de pui pe un fund de lemn, sub o folie ca sa nu se zdrobeasca. Condimentam si deasupra punem feliile de sunca, branza rasa apoi o omleta facuta din cele 2 oua, carnaciorul si rulam cu grija. Legam cu ata de bucatarie (eu nu am avut am legat cu altceva :)) si apoi prajim rulada pe o parte si pe alta, cateva minute in putin ulei.
Transferam rulada intr-un vas de yena, adaugam ceapa taiata bucati mai mari, cateii de usturoi, rosia taiata felii, cimbrul, vinul si 1/2 pahar de apa ( ideal ar fi supa de pui).
Acoperim cu o folie de aluminiu si coacem 30 de minute la foc potrivit. Luam folia si mai lasam 10 minute, intorcand rulada pe toate partile sa se rumeneasca frumos. Scoatem rulada pe un platou, legumele se paseaza fin si se amesteca obtinand astfel un sos. Daca doriti le puteti lasa asa.
Servim cu garnitura de legume, orez, cartofi etc.
Reteta este preluata de pe un blog spaniol cu mici modificari.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUsor de facut :) ... si atat de buna...
Rulada cu ganache de cappuccinoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii