Fileurile de pui, puse intr-o punga, se bat cu ciocanul de snitele, cu grija sa nu se rupa. Se asezoneaza si se dau la rece.
Intre timp se caleste ceapa tocata si ciupercile feliate, in unt topit, se condimenteaza cu sare si piper si se aromeaza cu patrunjel. Se lasa sa se raceasca.
Se pregatesc 3 boluri in care se pun: ouale batute, faina si pesmetul amestecat cu cascaval ras si fulgii de porumb sfaramati grosier.
Pe fiecare felie de piept, se pune intr-o margine cate o feliuta de cascaval, 1-2 lingurite de amestec cu ciuperci si feliute de ardei rosu. Se ruleaza strans carnea si se fixeaza cu o scobitoare sa nu se desfaca. Se trece fiecare rulou prin faina, ou, faina, ou, pesmet, ou, pesmet.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc rulourile, pe toate partile, fara sa se arda, pana ce carnea este facuta. Se scot si se pun la scurs pe servetele absorbante.
POFTA BUNA!
Se servesc calde sau reci, simplu sau cu salate de legume, ori cu maioneza etc. sau cu ce doriti voi.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii