Indraznesc sa postez o reteta foarte simpla si usoara pe care am citit-o acum un an intr-o revista, iar ieri am vazut-o la televizor. Poate ca e deja postata pe acest forum, de aceea am un pic de frica.
Intr-o farfurie dizolvati mustarul cu zeama de lamaie si sarea, apoi treceti carnea prin el, dupa care o treceti prin pesmet si o asezati intr-un vas termorezistent sau tava pe hartie de copt. Bagati tava in cuptorul incins la 170 de grade pentru 20 de minute.
O puteti aseza langa o portie de cartofi prajiti sau o portie de salata verde. E indicata pentru persoanele care tin un regim alimentar pentru ca este fara ou si fara ulei.
Acesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatUn dulce minunat ce ne amintește de copilărie;)
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul ZepterCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii