Curatati cartofii de coaja, dupa care ii taiati in felii subtiri, transversal pe lunginea lor, dar nu de tot. Lasati o portiune netaiata, atat cat sa tina feliile impreuna. Puteti folosi coada de la doua linguri de lemn, puse deoparte si de alta a cartofului, ca sa preveniti cutitul sa taie pana jos.
Despartiti apoi cu grija feliile, puneti intre ele ciuperci feliate si presarati putin parmezan ras.
Asezati cartofii intr-un vas termorezistent.
Presarati cu sare si stropiti cu unt topit.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 50 min, la 200 grade.
Cu 10 min inainte de a fi gata, scoateti vasul din cuptor, presarati cartofii cu verdeata si cascaval ras / branza.
Dati din nou la cuptor pana cand cartofii sunt facuti (se patrund usor cu o furculita), iar cascavalul este topit si frumos rumenit.
Serviti cat sunt calzi, presarati cu patrunjel verde, simpli, langa o salata de legume sau ca garnitura.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSupa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromatPrajitura cu crema de lamaie si mascarpone este o combinatie irezistibila intre dulce si acrisor, un adevarat deliciu pentru...
Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone - un adevarat deliciuO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii