Se pune orezul de preferat intr-o tigaie de teflon impreuna cu cantitatea de apa dorita.
Se lasa cateva minute sa se incalzeasca apa iar apoi se adauga vegeta/sarea impreuna cu untul/uleiul.
Se fierbe la foc mediu pana la evaporarea aproape completa a apei.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn pranz usor, gustos, satios si cu ingrediente pentru gustul fiecaruia!
Pui si legume la gratar cu garnitura de cartofi cu parmezanCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii