Curatati cartofii de coaja, spalati-i, taiati-i in cubulete si puneti-i la fiert in apa clocotita cu sare.
Intre timp, caliti in putin ulei, ceapa tocata marunt.
Cartofii facuti, scurgeti-i si pasati-i bine.
Adaugati untul, laptele cald, smantana si omogenizati foarte bine.
Amestecati in piure ceapa calita, verdeata, tocata marunt si omogenizati.
Daca adaugati si cateva masline negre, feliate, veti obtine un gust rafinat si un aspect placut al piureului.
Astazi va aduc un tort ciocolatos de post. Nu arata el sofisticat, dar va asigur ca e demential de bun. Crema e densa si...
Tort cu banane si ciocolata (de post)Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii