Smoothie cu Mere, banane si Scortisoara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Smoothie cu Mere, banane si Scortisoara

Ingrediente

  • 2 mere
  • 2 banane
  • 100 ml apa plata
  • 1 lingura miere de albine
  • 1/2 lingurita scortisoara pudra
  • 1/2 lingurita nucusoara pudra

Mod de preparare

In recipientul blenderului Breville Blend Active Pro se adauga merele, bananele, scortisoara, nucusoara, apa plata si mirea de albine.
Se ataseaza recipientul la blenderul Breville Blend Active Pro si se proceseaza pentru cateva minute, obtinand astfel un smoothie delicios si sanatos.
Forma si designul recipientului blenderului Breville Blend Active Pro ofera posibilitatea de a se servi acest smoothie direct din recipient sau de a-l transporta cu dumneavoastra oriunde v-ati deplasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Clatite cu dovlecel si branza
1
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Tartiflette- specialitate Savoyarda
3
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
4
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Negresa (III)
5
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Parteneri
Nougat glacé cu sos caramel
Bucataras.RO

Nougat glacé cu sos caramel

Pastrez din vara anului trecut reteta "Nougat glacé" ca fiind un deliciu aromat de preparat in zi de sarbatoare. Stiu ca au...

Nougat glacé cu sos caramel
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala