am curatat cartofii de coaja, i-am gaurit si am facut un tunel prin ei cit sa intre cirnatul ( eu am facut a ochi si nu e bine ca era prea ingust .. deci voi verificati)
am pus cartofii la fiert in apa sau ca mine : eu i-am fiert la abur pe cosuletul special pt abur , in oala sub presiune pt 10 minute .. am fisrt si morcovele odata cu ei ... dar cum ziceam morcovele e optional
in timp ce cartofii se fierbeau am prajit cirnatii in tigaie : intepati i-am pus in tigaia cu 1 deget de apa, cind scazut apa am pus putin ulei si i-am prajit in sosul lor + uleiul pina s-au rumenit ...
am scos cartofii si am introdus cirnatul, apoi am pus niste feliute de morcov pe cartofi si cite o feliuta de brinza ... si la cuptor ( microunde in cazul meu ) cit sa se topeasca brinza ....
se serveste cu salata ....
ce am scos din cartof am folosit la supo-ciorba de legume cu rosii si paste .... de la felul 1
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii