Carnea:
Se spala, se condimenteaza si se pune la cuptor la ~140 de grade, acoperita timp de 20 de minute. Dupa 20 de minute se ia capacul si se mai lasa putin la rumenit, pana se evapora o parte din sucul pe care-l lasa.
Orezul se pune la fiert dupa instructiunile Luciei.
Legumele:
Se taie legumele in forma dorita. Intr-o lingura de ulei de masline se pun la calit morcovii. Se adauga sosul de soia, mierea, zeama de lamiae. Se acopera tigaia si se lasa cam 10 minute. Apoi se adauga ardeii, se acopera din nou timp de 5-10 minute (legumele sunt oparite, dar inca sunt crocante). Se adauga si prazul si se caleste putin, aproximativ 5 minute. Se presara sare dupa gust.
Se servesc toate calde.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu crema de lamaie si mascarpone este o combinatie irezistibila intre dulce si acrisor, un adevarat deliciu pentru...
Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone - un adevarat deliciu
Comentarii