Carnea se spala, se dezoseaza, se bate, se pune sare pe ea si se pune pe gratar. Se prajeste bine.
Intre timp se spala dovleceii si rosiile. Dovleceii se feliaza dar nu de tot ci pana aproape de codita, se sareaza fiecare felie si se pun cu codita in sus pe o farfurie sa se scurga. Rosile se feliaza, se aseaza si ele pe farfurie.
Carnita, dupa ce este gata, se feliaza si ea. Se face mujdeiul de usturoi cam asa... se curata usturoiul se piseaza cu un cutit apoi se toaca, se adauga sare se amesteca bine, apoi se adauga tot cate putin ulei si se freaca pana se face ca o pasta si isi mareste volumul... daca doriti adaugati si apa p[entru a mai subtia mujdeiul.
Deci feliile de carne se stropesc din belsug cu usturoi, se aseaza intre feliile de dovlecei. Se aranjeaza si felii de rosii intre ele si apoi se prind cu un betisor de lemn. Se aseaza in tava cu putin ulei si se dau la cuptor. Inainte de a se pune in cuptor se mai stropesc cu mujdei
Se acopera cu o folie de aluminiu (sa aveti grija sa nu atinga folia mancarea) si se da la cuptor. Cand incep sa miroase tare de tot, se scoate folia, se mai tin la cuptor vreo 10 -15 minute apoi se scot. Feliile de cascaval se aseaza intre feliile de dovlecei si se presara si deasupra cateva firicele de cascaval. Se presara si marar si mujdei de usturoi daca mai doriti. Se decoreaza cu rosii.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii