Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apă rece pentru a se umfla și să fiarbă mai repede.
De această dată am testat aparatul CrockPot-ul, adică l-am pus la muncă pe Alin, pentru a fierbe fasolea.
Se conectează la sursa de curent, în vasul aparatului, se adaugă fasolea, după ce a fost în prealabil scursă de apa în care a stat peste noapte, ciolanul tăiat bucățele, legumele curățate și mărunțite, adaugâdu-se cca. 1000 ml apă, apoi din MENIU se selectează programul HIGH și se lasă la fiert cca. 150 de minute.
Se asezonează de mirodenii și se adaugă pasta de roșii și se mai lasă la gătit lent 30 min.
Se servește fierbinte, cu pâine sau mămăligă, alături de o ceapă roșie stropită cu puțin ulei de măsline și oțet de prune.
Spor și poftă bună!
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste foarte usor sa transformi o reteta simpla in una absolut delicioasa. Iar atunci cand ai condimentele potrivite la...
Cartofi la cuptorUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii