Se curata cartofii, se spala, se taie jumatati si se scobeste fiecare jumatate. Intr-o tava, punem putin ulei si putina apa. Spalam bine ficateii, ii taiem pe jumatate. Ii condimentam dupa gust.
Jumatatile de cartofi le condimentam cu sare si rozmarin. In fiecare jumatate de cartof, asezam o felie de bacon, peste care punem ficatelul si apoi aducem peste ficatel partea ramasa din felia de bacon si infigem o scobitoare.
Asezam cartofii cu ficatei in tava. Printre ei punem miezul din cartofi si adaugam putina apa.
Introducem la cuptor pana se rumenesc bine.
Acesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSa manacam si noi ceva in seara asta..zic....ca nu ma doare gura....
Fasole fideluta cu piept de porc afumatCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii