Se curata legumele. Intr o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa taiata pestisori si se lasa sa se caleasca. Apoi se adauga gogosarul taiat cubulete, carnatul taiat felii, ciupercile curatate si tocate si cartofii taiati cubulete. Se lasa sa se caleasca toate apoi se adauga 1 cana de apa.
Se lasa sa fiarba si cand toate sunt fierte se adauga vegeta, piper dupa gust si bulion. se mai lasa sa dea un clocot si se adauga patrunjelul tocat.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii