Pulpa de miel se aseaza pe masa pe o parte, se face crestaturi de 2-3cm pe toata suprafata carnii se asezoneaza cu sare si se lasa deoparte.
Intr-un castron se amesteca pasta de usturoi, gram masala, chili si sucul de lime (se pastreaza 1-2 lime). Se pune pe carne si se "maseaza" carnea bine, inclusiv crestaturile sa fie pline cu pasta facuta. Frunzele de patrunjel (doar frunze) se aseaza pe carne plus feliute de lime foarte subtiri. Se ruleaza si se leaga carnea (se se pune in plasa).
Se lasa la marinat 4-5 zile la frigider intr-o punga de plastic inchisa plus sosul care se scurge din carne.
Dupa marinat, se pune in tava la cuptor, doar sus focul, se intorce din 10-15min si se unge cu sosul din tava. Se scoate plasa si se taie felii subtiri.
Se serveste cu salata de varza si piure.
Pofta buna!
E o reteta delicioasa pe care merita sa o incercati, inclusiv pt cei care nu mananca miel de obicei.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu crema de lamaie si mascarpone este o combinatie irezistibila intre dulce si acrisor, un adevarat deliciu pentru...
Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone - un adevarat deliciu
Comentarii