Ungeti o tava sau cratita cu ulei si puneti un strat de cartopi, un strat de carne (carne amestecata cu ceapa calita, condimente, verdeata) si apoi un strat de cartofi peste care turnati 2-3 oua batute si apa cat la nivelul compozitiei. O bagati la cuptor 15 minute la foc mic si apoi puneti bulion amestecat cu putina apa pe deasupra si il lasati la cuptor la foc mic.
Se serveste cu acritura.
Mai puteti face carnea si altfel adica: sa o caliti intr-o tigaie cu ceapa si apoi sa o puneti in tava.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii