Se pune in tigaie 2 linguri de ulei, dupa ce s-a incalzit bine, se pune pieptul de pui si se rumeneste cateva minute pe ambele parti.Apoi se pune deasupra rosile taiate bucati,se adauga putina supa de zarzavat. Se tine la foc potrivit iar dupa circa 10-15 minute se intoarce pieptul de pui,adaugand iar putina supa,daca este nevoie.Produsul final trebuie sa rezulte cu putin sos,sa nu fie uscat. Daca vrem sa se faca mai repede, putem pune un capac deasupra.Cand este gata carnea,se stinge focul, se sareaza daca este nevoie ,deasupra punem mozzarella taiata cubulete,se presara oregan si piper (doar daca dorim) , apoi se acopera cu capacul.Se lasa cateva minute acoperit iar cand mozzarella s-a topit, se serveste imediat.
In loc de mozzarella se poate utiliza cascaval,cas,emmental sau alte tipuri de branza care se topesc.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
Comentarii