Intr-o oala am pus 2 linguri ulei de masline si am lasat ceapa si usturoiul tocate marunt la prajit, pana devine transparenta.
Toate condimentele le-am amestecat intr-o canita.
Am pus condimentele peste ceapa si am mai lasat 1 minut la prajit.
Am adaugat rosiile tocate marunt, 80 ml apa si sucul de lamaie. Am amestecat bine si am adus la fierbere.
Am asezat pulpele in sos si am acoperit cu capac. am lasat la fiert cam 40 minute. Se amesteca din cand in cand.
Vanata am taiat-o cubulete fara sa o curat. am condimentat cu sare si piper si am stropit cu ulei de masline.
Am asezat cubuletele intr-o tava si am dat la cuptor 15 minute, pana devin aurii.
Pulpele cu sos le-am servit cu pireu si deasupra am presarat cubulete de vinete si alune prajite.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
Comentarii