Pieptul se feliaza, se bate ca pentru snitele, se codimenteaza si pe fiecare bucata se pun feli de sunca si cate o bagheta de morcov(se taie bucatele de-a lungul), se ruleaza si se prinde cu scobitori.
Dovlecelul si morcovii se curata se spala si se taie rondele. Dupa preferinta, dovlecelul se poate inlocui cu vanata.
Intr-o tava se pune ulei (sau unt), un strat de dovlecei, se codimenteaza, un strat de rondele de morcovi, se codimenteaza, apoi se aseaza rulourile de curcan pe mijloc.
Smantana se amesteca cu laptele, cascavalul ras si patrunjelul tocat, se toarna peste rulouri si legume, apoi se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 40 min
Dupa acest timp, rulourile se incearca cu scobitoarea pentru a le testa daca sunt patrunse, se ia folia si se mai lasa cateva minute la gril, daca aveti la cuptor, pentru a le face mai rumene.
Rulourile se servesc fierbinti alaturi de garnitura de legume facuta in tava.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii