Un clocot mai prelungit pentru pulpa de melci unde stingem cu otet sau lamaie spre a indeparta mucusul de pulpa. Dupa 20 de minute luam pulpa de pe foc, strecuram frecam pulpa cu sare, clatim cu apa calda.
Curpenii in apa cu lamaie ca sa nu isi schimbe culoarea trasi intrun clocot dupa care strecurati.
Taiem ceapa verde si usturoiul verde in bucati de 3-4 ccm, ceapa uscata, julien, si de preferinta un tuci ne este de folos la facutul acestui fel de mancare.
In tuci tragem in uleipulpa de melc venim din urma cu curpenii, ceapa si usturoiul>Le fugarim in tuci sa nu se prinda de vas, facem un amestec de bulion cu apa si doua linguri de mustar si rasturnam peste ce este in tuci.
Asezonam cu sare, dafin, piper, si busuioc, iar dupa5 min luam tuciul de pe foc
Mamaliga neaparat daca vrem sa spunem ca avem eticheta.
Pregatim un castron de urda proaspata, smantanim vreo 2-3 oale de smantana si de voie de nevoie umblam la visinata.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii