Se framanta branzeturile si se amesteca. Se adauga smantana, grisul, piperul, mararul verde tocat marunt, ouale, 1 lingura unt si ceapa tocata neprajita.
Ardeii se spala se taie se taie un capacel de la codita si se umplu cu compozitia. Se aseaza intr-o cratita, se pune putina sare, se toarna apa cit sa-i acopere. Se adauga 1 lingura de unt si se introduc la cuptor.
Cind sunt gata fierti si apa a mai scazut se servesc cu smantana.
POFTA BUNA
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorRulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitiv
Comentarii