Foarte atenti cand ne apucam de treaba si sa nu ostenim a spala arpacasul de 9 ori cu apa rece. Spalat si iar spalat pentru a fugari tot amidonul din boabele decorticate de grau.
Intr un ceaun mare de tuci punem uleiul si ungem fundul tuciului, aruncam un praf de sare, arpacasul, si laptele tot o singura data.
La foc mic se fierbe timp de peste doua ore in continuu, fara a mesteca in ceaunIntre timp dam lamaia prin razatoarea fina.
Dupa ce sa legat bine fiertura o dam deoparte de pe plita si lasam la racit o jumatate de ora si adaugam lamaia esenta de rom si putina scortisoara. Omogenizam totul cu o lingura de lemn.
Se poate servi si cald si rece ca o masa intre mese sau ca desert.
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval, este un fel de mancare reconfortant si delicios, perfect pentru o cina sau...
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval - reteta de aperitivPrajitura cu cafea si mascarpone este perfecta pentru cei care iubesc aroma cafelei combinata cu o crema catifelata si pufoasa.
Prajitura cu cafea si crema mascarpone - un desert finCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Comentarii