Se spala cartofi (cartofii fiind intregi-cu coaja) se ung cu putin unt dupa care se pun in cuptor la copt la foc mediu.
Umplutura: se caleste ceapa dupa care se trece in masina de tocat impreuna cu carnea de pui, dupa care se amesteca cu oul si verdeata, sare si piper.
Cand cartofi sunt gata copti se curata si se ii las la racit. Dupa ce sa racit ii taiam in doua si scormonim ii ei pentru a face loc umpluturi.
Din unt faina si smantana se face un sos. Cartofi se aseaza intr-o tava de cuptor. Turnam sosul peste cartofi si presaram cascavalul ras dupa care se introduce la cuptor pentru 20 de minute la foc mijlociu.
Se pot servi impreuna cu garnitura de legume.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii