Daca iti place broccoli, acest fel de mancare este tare bun pentru o zi de post!
Pentru inceput pregatim toate ingredientele pentru a le avea la indemana, deoarece se lucreaza foarte repede, la foc iute si timp scurt.
Brocoli se rupe in buchetele mici si se spala bine. Ciupercile se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata si se taie in patru, apoi felii.
Intr-un bol se amesteca cu ajutorul unui tel faina, sosul de soia, mierea, uleiul de masline, pudra de ghimbir si apa. Se lasa deoparte.
Se ia o cratita antiaderenta, se pune uleiul de masline si se aseaza pe foc iute. Cand s-a incins uleiul, se pun legumele: brocoli, ciupercile si ceapa. Se amesteca continuu pentru a se cali, timp de 4-5 minute. Se amesteca din nou in bolul cu sos de soia apoi se toarna peste legume, amestecand continuu, timp de 2 minute. Se va forma un sos. Se acopera cratita pret de inca 2-3 minute, dupa care se ia de pe foc.
Se scoate mancarea intr-un bol, se presara deasupra seminte de susan apoi se serveste.
Pofa buna!
Se poate adauga si piept de pui gatit tot la foc iute!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrin intermediul site-urilor culinare am cunoscut o doamna de la Amman Camelia- cu care m-am imprietenit. Cand am vizitat-o...
Desert prajitura ToscaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii