Acest fel de mancare poate fi consumat ca atare, la masa de pranz. Dar la fel de bine poate constitui o garnitura, in functie de preferinte.
Se taie dovleceii in rondele potrivit de groase.
Pentru a prepara sosul batem bine 2 oua, adaugam treptat putina faina pentru a ingrosa. Daca doriti, adaugati si putina apa. Presarati putina sare si apoi scufundati rondelele in acest sos.
Se prajesc in uleiul bine incins pana devin aurii.
Se scot intr-un vas si se lasa la curs.
Sugestie de servire:
La acest fel de mancare, eu servesc si mujdei de usturoi precum si cate un ou fiert per portie.
Timp: aprox 30 min
Portii: 2
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http: //ancutsa-cuisine. Blogspot. Ro/2015/07/dovlecei-prajiti. Html
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSupa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromatO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii