Varza se spala si se taie fasii subtiri.
Ardeiul se curata de seminte, se spala si se in taie bucati lungi si subtiri.
Telina se curata, se spala si se taie in bucati mici.
Castravetele se curata de coaja, se spala si taie in felii groase.
Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele.
Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julienne.
Se taie moatele tecilor, apoi acestea se rup in bucati si se spala.
Dovlecelul se curata de coaja si seminte, se spala si se taie cubulete.
Cartoful se curata, se spala si se taie cubulete.
Mazarea se spala.
Toate aceste legume se pun la fiert cu apa cat sa le acopere, cu ulei si sare. Pe parcursul fierberii se mai completeaza cu apa daca este necesar.
La final se adauga rosiile spalate, decojite si taiate marunt.
Cand se ia mancarea de pe foc, se adauga mararul spalat si tocat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSupa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromatO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii