Caliti ceapa in unt cu praful de sare la foc mix aproximativ 20-25 de minute. Puneti faina, amestecati si lasati un minut.
Turnati laptele, puneti nucsoara si mararul. Amestecati continuu iar cand sosul s-a ingrosat adaugati leurda si mai lasati 4-5 minute la foc mic apoi luati deoparte. Ajustati asezonarea si serviti cu ou prajit si optional bacon sau putina slanina prajita.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAm avut poftă de o ciorbă de fasole verde și dovlecel, iar băieții mei au avut poftă de o ciorbă cu ceva afumătură,...
Ciorba de fasole verde cu dovlecel si scarita afumataCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii