Snitele de porumb

Complexitate
redusa
Snitele de porumb

Ingrediente

  • - 300 gr porumb din conserva
  • - 85 gr faina
  • - 25 gr unt
  • - 2 oua
  • - 5 linguri lapte
  • - 2 linguri ceapa verde tocata
  • - putin marar(optional, asta l-am pus de la mine si cred ca a fost o idee buna)
  • - sare, piper
  • - smantana/iaurt pentru servire

Mod de preparare

Se amesteca untul moale cu lapte si apoi se adauga ouale, se omogenizeaza bine. Se adauga treptat faina si se amesteca continuu sa nu faca cocoloase.

Se amesteca in aluat porumbul, ceapa verde si mararul. Se condimenteaza cu sare si piper

Se incinge intr-o tigaie o lingura de ulei
se pune cu o lingura aluat, se niveleaza putin sa nu fie snitelul prea gros.
Se da focul la mai mic, cam cum faceti la snitelele normale cu carne

Se rajeste pe o parte cam 2 minute. Ca sa fiti siguri, impingeti cu o lingura snitelul in tigaie si daca aluneca usor fara sa se desfaca e ok, poate fi intors.

Bagati o paleta dedesubt si intoarceti snitelul si mai prajiti si pe cealalta parte

Se scoate si se pune pe servetele ca sa se absoarba de ulei.

Am servit cu smantana si bagheta crocanta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Clatite cu dovlecel si branza
1
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Coronita Aperitiv
2
Aperitive

Coronita Aperitiv

Coronita Aperitiv
Tartiflette- specialitate Savoyarda
5
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Parteneri
Tort cu banane si ciocolata (de post)
Bucataras.RO

Tort cu banane si ciocolata (de post)

Astazi va aduc un tort ciocolatos de post. Nu arata el sofisticat, dar va asigur ca e demential de bun. Crema e densa si...

Tort cu banane si ciocolata (de post)
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala